טיפול בבנזק

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

07/02/2013 | 00:02 | מאת: מיכל

מיכל שלום רב, רציתי לשאול בבקשה: אני בת 44 וסובלת מאקנה מאז גיל ההתבגרות. לאחרונה רשם לי הרופא בנזק והתחלתי להשתמש בו מידי לילה. לאחר מספר ימים הייתה התפרצות של פצעים אדומים, חלק עם מוגלה, חלקם כואבים, במספר הרבה יותר גדול מהרגיל. האם ייתכן שזוהי תופעת לוודאי של הבנזק? תודה רבה על עזרתך.

15/02/2013 | 05:36 | מאת: מיכל לזרוביץ

מיכל שלום רב, פורום זה עוסק ברפואה טבעית וע"כ כדאי כי תפני את השאלה לרופא העור המטפל בך. באופן כללי לנטורופתיה (רפואה טבעית) יש כלים טובים ויעילים להתמודד עם אקנה. אקנה הוא סימן חיצוני (סימפטום) לחוסר איזון פנימי המתרחש בגוף. הטיפול למשל כולל התאמת צמחי מרפא אנטי דלקתיים ומאזנים. אם את מעוניינת בטיפול טבעי, בטוח ויעיל את מוזמנת ליצור קשר. לפני הטיפול נעשה אבחון אשר מטרתו להבין מהי הסיבה לבעיה רק לאחר מכן ניתן להתאים לך טיפול. אם תרצי עזרה מותאמת ואישית את מוזמנת ליצור קשר. בברכה ד"ר מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית בטיפולים טבעיים www.ginko-natural.com michal@ ginko-natural.com 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים