פצעים הנגרמים מעצמם

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

29/01/2013 | 04:28 | מאת: טום

שלום בזמן האחרון תוקפת אותי תופעה מוזרה ומפחידה כמעט כל יום אני רואה שנגרמים לי פצעים מעצמם בכל הגוף הפצעים נראים כמו "נשיכה של עכבר" בצורת מן שן כזאת וזה יכול להתבטאות בפצעים יותר גדולים פצעים, יותר קטנים, פצעים בשפתיים, פצעים ברגליים, פצעים בידיים.. זה יכול גם להסתדר בשורה ממש כמו שריטה אבל זהה כאילו הנקודות (כמו נשיכת עכבר) שמסתדרות בשורה כמו שריטה. מה לעשות? לאן לפנות? רופאים לא יודעים מה לעשות! כי הם לא רואים את זה בזמן שזה נגרם.. זה נורא מפחיד.. אשמח אם תוכלי לעזור לי אפילו בייעוץ!

02/02/2013 | 08:50 | מאת: מיכל לזרוביץ

טום שלום רב, כדי לעזור לך אני צריכה לאבחן ורק אז להתאים לך טיפול ברפואה הטבעית. בברכה, ד"ר מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית בטיפולים טבעיים www.ginko-natural.com michal@ ginko-natural.com 054-6499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים