כוויה משמן לבנדר לאחר שעווה

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

26/01/2013 | 15:14 | מאת: טליה

היי עשיתי שעווה באיזור הפנים לפני כשלושה שבועות ונוצר לי מעין גירויי בפנים ופריחה, ולצערי מרחתי על הפנים שמן אתרי לבנדר שנאמר כי הוא מרגיע אדמומיות אך הוא רק החמיר את המצב וגרם לי לחום עז בפנים ולמעין כוויה שיטחית שהעלתה גלד והתקלפה לאחר שימוש בבטאקורטן משחה... כעת כמעט חודש אחרי העור חלק, אך עדיין אדמומי ולעיתים כשחם אף מגורה וזה ממש מציק לי אסתטית.. מדובר על שתיי הלחיים, יש לציין שאני נזהרת מאוד מהשמש.. מה ניתן לעשות כעת כדי להפחית את האדמומיות שנוצרה והגוון בפנים שלא אחיד... ? יש לי עור נורא רגיש..מקווה מאוד שלא תישאר פיגמנטציה..תודה רבה !

02/02/2013 | 08:51 | מאת: מיכל לזרוביץ

טליה שלום רב, כדי לעזור לך אני צריכה לאבחן ורק אז להתאים לך טיפול ברפואה הטבעית. בברכה, ד"ר מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית בטיפולים טבעיים www.ginko-natural.com michal@ ginko-natural.com 054-6499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים