חומר של עיסוי

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

21/01/2013 | 13:30 | מאת: יוסי

לד"ר מיכל לזרוביץ שלום פגשתי מישהי שיש לה פסוריאזיס היא אמרה לי שהיא הייתה בעיסוי בירושלים ומאז יש לה פסוריאזיס האם יכול להיות שהחומר של העיסוי גרם לה לפסוריאזיס שכידוע שהמחלה הזאת נגרמת מזיהום ? והאם החומר של העיסוי יכול לגרום לגרד בעור ?

02/02/2013 | 08:55 | מאת: מיכל לזרוביץ

יוסי שלום רב, חומר עיסוי לא יכול לגרום לפסוריאזיס. לפסוריאזיס גורמים שונים, זיהום איננו אחד מהם. חומר עיסוי יכול לגרום לרגישות/ גירוי בעור במידה ואתה רגיש לחומר הספציפי הזה. ניתן לטפל בפסוריאזיס ברפואה הטבעית. בברכה, ד"ר מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית בטיפולים טבעיים www.ginko-natural.com michal@ ginko-natural.com 054-6499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים