טלפסט ואלרגייה מגרדת בעור

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

18/01/2013 | 09:29 | מאת: מעיין

רופא העור נתן לי טלפסט 180 מ"ג בתוספת משחה וזה לא עזר לי או השפיע עליי.. לאחר מכן הלכתי לרופאת המשפחה עקב חירוף הגירוד, והיא נתנה לי טלפסט 120 מ"ג וגם בתוספת משחה, אומנם משחה אחרת...). בכל אופן, הגיוני שטלפסט 120 מ"ג פתאום ישפיע אילו 180 מ"ג לא?! אודה לתשובה מהירה !

02/02/2013 | 08:59 | מאת: מיכל לזרוביץ

מעיין שלום רב, פורום זה איננו עוסק בתרופות קונבנציונליות כמו טלפסט ואנטיהיסטמינים. צריך לאבחן מהי סיבת האלרגיה. אנטי היסטמינים כדוגמת טלפסט מטפל רק בסימפטום ולא בבעיה עצמה, הרפואה הטבעית מנסה להבין מה הגורם לבעיה ואז מתאימים טיפול שמבוסס על חומרים טבעיים. בברכה, ד"ר מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית בטיפולים טבעיים www.ginko-natural.com michal@ ginko-natural.com 054-6499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים