פצעים בצוואר

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

28/12/2012 | 17:11 | מאת: גיל

שלום , הפצעים הנל שדומים לפצעי בגרות נראו על ידי רופא עור, ראוי לומר לא אמין במיוחד כי כבר הטעה אותי באבחנותיו בעבר, והוא המליץ לשרוף אותם אצל מומחה. אני תוהה מה יש לעשות במסגרת קופ"ח כללית או בעצמי? כבר מעל לכמה חודשים שאינם עוברים, וזה הולך ומחמיר.

02/01/2013 | 05:34 | מאת: מיכל לזרוביץ

גיל שלום רב, כדי לעזור לך אני צריכה לאבחן ורק אז להתאים לך טיפול ברפואה הטבעית. בברכה, ד"ר מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית בטיפולים טבעיים www.ginko-natural.com michal@ ginko-natural.com 054-6499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים