פריחה בעור הפנים.

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

24/12/2012 | 22:33 | מאת: דנה

שלום. לפני כשבוע השתמשתי בקרם פנים שכנראה אני אלרגית אליו. כתוצאה מכך, נהייתה לי פריחה על הפנים, מגרדת ומכוערת עד עכשיו. כדורי אלרגיה אינם עוזרים, קרמים לא עוזרים.. יש משהו שאוכל לעשות על מנת להקל על הגירוד, או יותר טוב להעלים את הפריחה שנוצרה לי ?

02/01/2013 | 05:39 | מאת: מיכל לזרוביץ

דנה שלום רב, כדי לעזור לך אני צריכה לאבחן ורק אז להתאים לך טיפול ברפואה הטבעית. בברכה, ד"ר מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית בטיפולים טבעיים www.ginko-natural.com michal@ ginko-natural.com 054-6499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים