בעיה בעור הפנים ובירכיים!!!..

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

28/11/2012 | 17:04 | מאת: בתאל

שלום. אני שחומה ויש לי כתמים כהים בפנים: באזור הפאות והסנטר,וכתמים נוספים נקודתיים מפצעים שהיו לי. ייתכן והכתמים בפאות ובסנטר הם כתמי שמש. בנוסף יש לי כתמים כהים ומוארכים במפשעות שנובעים משפשוף בין הירכיים (הייתי בעבר שמנה),וכיום איני יכולה לשים תחתון ביקיני בגללם. הייתי אצל מומחה עור,והוא אמר שלשחומים יש נטייה לכתמים ושאני צריכה לחיות עם זה,הוא אמר שהכתמים בפנים לא יעברו וגם הכתמים במפשעות. נורא התאכזבתי,לא נראה לי שעם כל הרפואה המתקדמת של היום אין לכך פתרון. האם אתם עוסקת בכתמי עור? האם יש לזה פתרון? אשמח לשמוע. (כמה שיותר טבעי יותר טוב..) תודה רבה!!

07/12/2012 | 08:45 | מאת: מיכל לזרוביץ

בת אל שלום רב, יש צורך באבחון כדי להבין מה בדיוק הבעיה. את מוזמנת ליצור קשר ואשמח לסייע לך. לבריאות ד"ר מיכל לזרוביץ, N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית ברפואה טבעית www.ginko-natural.com [email protected] 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים