פצעים ועור כהה בעור

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

28/11/2012 | 14:16 | מאת: שירן

שלום, אני ואחותי סובלות במשך למעלה מחמש שנים מפצעים באיזור שבין הרגליים איפה שמשתפשף). כאשר יוצא לנו פצע איננו יכולות ללכת מספר ימים מאחר וזה ממש כואב וכאשר אנו מנסות להוציא את המוגלה בעזרת מחט מאחר וזה כבר בלתי נסבל יוצא כמות גדולה מאוד של מוגלה ודם שאם אני מודדת את זה פחות או יותר זה בסביבות 2-3 כפות. אנחנו בחורות בעלות עודף משקל השוקלות בסביבות ה90-100 קילו. עקב הפצעים האלו נותרו לנו סימנים ועור בגוון כהה יותר. פנינו למספר רופאים ותשובותיהם היו רק לרדת במשקל. זה לא נראה לי רק בגלל המשקל אלא בעיה אחרת, הם אפילו לא הפנו אותנו לבדיקות דם. תמונה של אחד מהפצעים http://www.israup.net/images/beb32956195d42d29774da06fbc10f2a.JPG

07/12/2012 | 08:52 | מאת: מיכל לזרוביץ

שירן שלום רב, אולי המדובר בבעיה הורמונלית הנקראת אקנטוזיס ניגרקנס ומופיעה לפעמים בעודף משקל. יש להגיע לאבחון ע"מ לדייק. אשמח לסייע לך, במידה ואת מעוניינת צרי עימי קשר. ד"ר מיכל לזרוביץ, N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית ברפואה טבעית www.ginko-natural.com [email protected] 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים