קנדידה

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

11/11/2012 | 12:00 | מאת: שט

יש לי פטריית שמר בציפורני הידיים טיפול בלק בטרפן עם הצלחה חלקית האם ישנו טיפול תרופתי אחר?

17/11/2012 | 14:59 | מאת: מיכל לזרוביץ

שלום רב, יש לעבור אבחון אישי ע"מ להתאים לך את הטיפול הנכון לך. יש להבין את הסיבה לתופעה ואז לטפל. הנושא דורש אבחון. אשמח לסייע לך. אפשר לטפל באמצעות פורמולה המכילה צמחי מרפא אנטי פטרייתיים וכן פורמולה מקומית באיזור הנגועים. לבריאות ד"ר מיכל לזרוביץ, N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית ברפואה טבעית www.ginko-natural.com [email protected] 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים