רוקוטאן

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

20/10/2012 | 15:49 | מאת: אנונימי

נטלתי במשך 6 חודשים רוקוטאן, לאחר הטיפול שהתסיים לפני 3 חודש הפנים שלי היו חלקות לגמריי, לפני שבועיים התחילו להופיע לי המון פצעונים קטנים, למה? ומה לעשות ?

22/10/2012 | 05:24 | מאת: מיכל לזרוביץ

שלום רב, פורום זה עוסק ברפואת עור טבעית על כן הייתי ממליצה לך לפנות לרופא העור שטיפל בך. בכל מקרה ניתן לאפל באקנה ופצעי בגרות באופן טבעי ללא תופעות לוואי של הראוקוטן. בברכה, ד"ר מיכל לזרוביץ, N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית ברפואה טבעית www.ginko-natural.com [email protected] 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים