קנדידה

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

03/10/2012 | 21:46 | מאת: א

קראתי המון על קנדידה ותופעות הלוואי שלה וכל מה שאני עובר מעיד על כך שיש לי האם שינוי של התזונה בלבד יכול לפתור את המחלה או שצריך נטורופת כדי לטפל בבעיה ? בנוסף האם במרפאות הכלליות יש נטורופתים שיכולים לאבחן ? תודה .

05/10/2012 | 05:44 | מאת: מיכל לזרוביץ

חג שמח, שינוי תזונתי יכול לעזור אך לא יפתור את הבעיה. כדאי לגשת לנטורופת כדי לטפל בבעיה בצורה יעילה. במרפאות הכללית יש נטורופתים. בברכת שנה טובה וגמר חתימה טובה ד"ר מיכל לזרוביץ, N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית ברפואה טבעית www.ginko-natural.com [email protected] 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים