האם ישנו סיכון להידבקות בהרפס?

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

19/08/2012 | 15:55 | מאת: שלומי

שלום רב , ביום חמישי האחרון הייתי במועדון ובחורה אקראית נישקה אותי בשפתיה על הלחי , ומיום שבת נכנס לי למחשבה שאולי נדבקתי בהרפס. יש לציין שפנייה ושפתייה של הבחורה נקיים ללא שום חשד להרפס פעיל חלקית ואיני יודע בכלל אם היא נשאית של נגיף ההרפס . נגעתי גם בגופה שהיה חשוף בחלק העליון ולאחר כמה דקות נגעתי בפניי . האם ישנו סיכון להידבקות בהרפס שפתיים ? יש לציין שאני סובל מחרדה בריאותית שידועה ע"י הפסיכולוגיים שכל סיפטום פשוט מקשר אותי למחלה חמורה ומחשבתי היא כי נדבקתי כבר בנגיף . צריך צפירת הרגעה שלכם .

31/08/2012 | 17:37 | מאת: מיכל לזרוביץ

שלומי שלום רב, הרפס בשפתיים מדבק כשיש נגעים פעילים של ההרפס. כלומר כאשר יש פצע/פצעונים, זה מעקצץ וכואב. לבריאות ד"ר מיכל לזרוביץ, N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית ברפואה טבעית www.ginko-natural.com [email protected] 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים