גבעתיים

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

04/08/2012 | 17:44 | מאת: איציק. ב

לבן שלי מתחילה נשירת שער. לי אין קרחת גם לרבר שלי ולאחי אין קרחת רק טיפה מפרצים. לבן שלי יש מפרצים והשער מתחיל להדלל, מה הסיבה?

04/08/2012 | 20:05 | מאת: מיכל לזרוביץ

איציק שבוע טוב, צריך לעשות אבחון. יכול להיות כי כן המדובר בהקרחה גנטית, למרות שהתופעה פחות בולטת במשפחתכם. יש מה לעשות. גם אם המדובר בהקרחה גנטית כי יש גורמים אשר מאיצים הקרחה גנטית. לבריאות ד"ר מיכל לזרוביץ, N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית ברפואה טבעית www.ginko-natural.com [email protected] 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים