פריחה ברגל

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

01/08/2012 | 16:44 | מאת: גיגי

לפני מס ימים הופיעה לי פריחה אדומה ומגרדת בקוטר של 2-3 ס"מ בצד ימין החיצוני של הרגל למעלה-בירך . אני נמצאת בחו"ל וזה התחיל יום לפני הטיסה וממשיך פה. האם ייתכן שזה מלחץ /מתח ?

04/08/2012 | 20:07 | מאת: מיכל לזרוביץ

גיגי שלום רב, קשה לי לומר כי זה מסוג הדברים שיש לאבחן. מתח / לחץ יכולים כמובן להשפיע, אבל אינני יכולה לומר אם זוהי הסיבה אצלך. לבריאות ד"ר מיכל לזרוביץ, N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית ברפואה טבעית www.ginko-natural.com [email protected] 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים