דחוףףף... לא יודעת אם הגעתי למקום הנכון ...

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

30/07/2012 | 03:40 | מאת: ספיר

שלום מיכל.. אציין שלפני שנתיים עברתי 2 טיפולי אינפרא במפשעות (ליד האיבר מין ) ולא המשכתי מסיבות אישיות בדר"כ כל כמה חודשים אני רואה שהשיערות נתלשות לי ואם אני תולשת אז זה ללא כאב אז לפני 3 חודשים הבחנתי בשיערה שנלכדה מתחת לעור (בקו המפשעה ) ניסיתי להוציא לא הצלחתי ( שבדר"כ אני מצליחה להוציא שיערות הפוכות) כנראה שנובע מתלישה לא נכונה ועכשיו הבחנתי שלאחר 3 חודשים זה נעשה ממש גדול כאילו כמה שיערות תפוסות שם וכשאני נוגעת יוצא מוגלה אך ללא השיערה או השיערות וכשנגעתי יותר פנימה כאילו בתוך העור הרגשתי כאבים בורידים מתחת לעור . דוקטור חיכיתי כבר 3 חודשים חשבתי שזה יסתדר לבד רופא עור יעזור ? אני צריכה כירוג? ומה הטיפול ניתוח ? כי לא נראה לי שכדורים או קרם או משהו חיצוני יכול לעזור רק התערבות פנימית ... אני ממש מפחדת זה פעם ראשונה שמקרה כזה קורה לי ... אשמח לתשובה מכוונת .... תודה מראש

04/08/2012 | 20:15 | מאת: מיכל לזרוביץ

ספיר שלום רב, את חייבת להגיע לאבחון. לבריאות ד"ר מיכל לזרוביץ, N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית ברפואה טבעית www.ginko-natural.com [email protected] 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים