גרוד בעור

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

28/07/2012 | 18:19 | מאת: מיכל

בעלי עבר 2 ניתוחים במעיים בחודשיים האחרונים ומאז האשפוזים יש לבעלי גרודים בעור שפשוט מוציאים אותו מדעתו, היינו פעמיים אצל רופא עור שנתן לנו משחות אשר מקלות לאותו רגע המריחה, מה אפשר לעשות? האם כדאי לעשות בדיקות דם כדי לאבחן מה קרה לבעלי אם כן איזה בדיקות דם לבקש מהרופא? אשמח אם תעזרו לי.

04/08/2012 | 20:21 | מאת: מיכל לזרוביץ

מיכל שלום רב, יש לבצע אבחון, אולי הגרד הוא בהשפעת הניתוח ואולי זה פשוט צירוף מקרים. לבריאות ד"ר מיכל לזרוביץ, N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית ברפואה טבעית www.ginko-natural.com [email protected] 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים