עור שומני עם נקבוביות פתוחות.

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

19/07/2012 | 09:11 | מאת: חן

שלום אני סובלת מעור שומני מעורב,מצד אחד הוא מתייבש אחרי סבון ויכול להיסדק ולהתקלף,ומתחת עדיין יש שומר שצריך להוציא מהנקבוביות והן מורחבות וזה לא אסטטי ומציק לי פסיכולוגית.אני רוצה עור חלק ואחיד בריא וצעיר כמו שהיה לי לא מזמן,אני בת 29. ואאולי זו בעיה הורמונאלית.כי פעם היתי אצל רופא עור והוא נתן לי לשתות אנטיביטיקה ואחריה הכל עבר לי העור נהיה חלק ולא שומני.זה יכול להיות קשור גם לחיידקים במערכת עיקול או משהו<? מה עלי לבדוק<?

20/07/2012 | 05:52 | מאת: מיכל לזרוביץ

חן שלום רב, לעור שומני יש מספר גורים. על כן יש לאבחן את הבעיה. אנטיביוטיקה לא קשורה לבעיה הורמונלית, אלא לבעיה אחרת לחלוטין. במידה ותרצי לעבור אבחון וקבלת טיפול אישי בהתאם את מוזמנת ליצור עימי קשר. ד"ר מיכל לזרוביץ, N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית ברפואה טבעית www.ginko-natural.com [email protected] 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים