התבהרות של העור

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

18/07/2012 | 14:29 | מאת: ליאנה

שלום, ברצוני לשאול, הופיע לי התבהרות של העור על שורש כף היד שמאל.בגודל של אגוז. מבלי לשים לב,הופיע לי הכתם. אני רואה שהוא נהפך לוורדרד כשאני בשמש. על מה זה מסמן.?האם כדאי לפנות לרופא עור?

20/07/2012 | 05:54 | מאת: מיכל לזרוביץ

ליאנה שלום רב, להתבהרות (כתמים לבנים במידה ויש) עשויים להיות מספר גורמים. לצורך כך יש לאבחן את הבעיה. במידה ותרצי לעבור אבחון וקבלת טיפול אישי בהתאם את מוזמנת ליצור עימי קשר. ד"ר מיכל לזרוביץ, N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית ברפואה טבעית www.ginko-natural.com [email protected] 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים