טיפול פנים בזמן שימוש ברטאויט

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

09/07/2012 | 22:49 | מאת: קרן

שלום, אני מטופלת ברטאויט קרם 0.05% מידי ערב מזה כחמישה חודשים. היתה החמרה, הטבה, החמרה נוספת וכעת נראה כי יש הטבה משמעותית (בתקווה שזה לא עומד בפני החמרה נוספת). רציתי לדעת ראשית אם המחזורים של הטבה-התלקחות הם נורמליים ואמורים לחלוף ושנית האם ניתן לבצע טיפול פנים בעת השימוש במשחה? אשמח לכמה שיותר פירוט - איזה טיפול פנים כן מותר (ניקוי לא/מסיכות הזנה כן לדוגמה) והאם ישנם חומרים ספציפיים שעליי להימנע מהם. תודה מראש

11/07/2012 | 19:52 | מאת: מיכל לזרוביץ

קרן שלום רב, הרטאויט גורם לפילינג וקילוף ע"כ פילינג חזק מידי או מסכות חזקות עשויות לגרום לרגישות העור. יש לבצע טיפול מאד עדין לניקוי הקומודונים / שחורים. עלייך להימנע מחומרים אגרסיביים מידי. בברכה, ד"ר מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית בטיפולים טבעיים www.ginko-natural.com michal@ ginko-natural.com 054-6499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים