פצע אדום בגב

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

08/07/2012 | 10:21 | מאת: שגית

לפני מס' ימים יצא לי פצע בגב , מאחר ואני סיכרתית וכבר סבלתי בחיי מכל מיני פצעים מוגלתיים והייתי בטוחה שזה המקרה פניתי לכירורג , הכירורג טען שזה נראה כמו עקיצה או שהחעלה של השערה במקום הזה נחסמה והנוזל מצטבר בפנים וכרגע אין מה לעשות , מאז אני סובלת מכאבים חזקים , לא יכולה לתפקד . יש למישהו עצה ? תודה

13/07/2012 | 07:49 | מאת: מיכל לזרוביץ

שגית שלום רב, לא יכולה לתת לך עצה משלי מאחר ואני לא מכירה אותך. אם את לא שלמה עם דעתו של הרופא שהלכת אליו גשי לייעוץ נוסף. בברכה, ד"ר מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית בטיפולים טבעיים www.ginko-natural.com michal@ ginko-natural.com 054-6499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים