האם יש תשובה לצלקות אקנה?

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

08/07/2012 | 09:33 | מאת: סגיב

שלום!אני מנסה לטפל בצלקות אקנה די הרבה זמן אני הולך לקוסמטיקאית רפואית,אמנם יש שינוי אך לא מה שאני מחפש האם יש דרך אחרת חוץ מלייזר?שיעזור לי לטשטש או לכווץ? והאם הזמן עושה טוב לצלקות? אשמח לתשובה מהירה וייעוץ טוב.

13/07/2012 | 07:55 | מאת: מיכל לזרוביץ

סגיב שלום רב, יש לאבחן כדי לתת לך תשובות מדוייקות יותר. ניתן לטפל בצלקות אקנה, ככל שהטיפול יהיה מוקדם יותר להיווצרות הצלקת כך גם התוצאות יהיו טובות יותר. בברכה, ד"ר מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית בטיפולים טבעיים www.ginko-natural.com michal@ ginko-natural.com 054-6499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים