גרד בראש ובצאוור

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

04/07/2012 | 21:06 | מאת: ליס

שלום, אימי בת 76 חולת אסטמה כרונית שנים רבות, לאחרונה החל אצלה גרד בלתי פוסק בראש ובצאוור, הרופא נתן לה בכל פעם תרופה אחרת אם בכדורים או במשחות ואפילו שמפו רפואי אך דבר לא עוזר היא גם ראתה רופא עור וגם הוא לא מצא את הסיבה או הבעיה, ואין מזור מלבד סבל בלתי פוסק.לטענת הרופא זה כתוצאה מעצבים פנימיים, האומנם? האם יש דרך לאבחן ולטפל כדי להקל ומה אתה ממליץ? אשמח לקבל תגובתך. תודה מראש.

13/07/2012 | 08:05 | מאת: מיכל לזרוביץ

ליס שלום רב, אני מציעה כי תמליצי לאימך להגיע לאבחון נטורופתי ואז יהיה ניתן לטפל בה. ללא אבחון קשה להתייחס לבעיה ממנה סובלת. ד"ר מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית בטיפולים טבעיים www.ginko-natural.com michal@ ginko-natural.com 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים