למנהלת הפורום

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

03/07/2012 | 22:56 | מאת: אבוקדו

שלום, פרסמתי אתמול שאלה והיא לא פורסמה. לא היה שום דבר לא תקין בה. השקעתי זמן בכתיבת השאלה ואני מעונין מאוד לקבל תשובה. אבקש שתפרסמי אותה. תודה.

13/07/2012 | 08:10 | מאת: מיכל לזרוביץ

שלום רב, כדי לעזור יש לאבחן. שלום רב, אני מציעה כי לך להגיע לאבחון נטורופתי ואז יהיה ניתן לטפל בבעיה. ללא אבחון קשה להתייחס. בברכה, ד"ר מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית בטיפולים טבעיים www.ginko-natural.com michal@ ginko-natural.com 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים