פטריה בציפורן

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

26/06/2012 | 10:58 | מאת: יאירהילה

יש לי ילד בן 9 שיש לו ציפורן שמעובה בקצה אחד שלה ובעלת גוון לבן ולא שקוף רופא ילדים אמר שזו פטריה ונתן לו דקטרין למריחה. האם זו אכן פטריה? האם זה עוזר לצפורניים ? יש לו ברגל השנייה מס' צפורניים שלא נראות יפה . הן בצורה גלית ובעלות צבע לא אחיד האם גם זו פטריה ? תודה על הייעוץ

27/06/2012 | 06:22 | מאת: מיכל לזרוביץ

בוקר טוב, יש צורך באבחון, לא ניתן לעזור דרך הפורום. אני עוסקת בטיפול טבעי. דקטרין איננה תרופה טבעית. ניתן לעזור לאחר אבחון בטיפול טבעי אנטי פטרייתי במידה וזה אכן פטרייה. הטיפול כולל פורמולה טבעית למריחה, צמחי מרפא ואולי הוא גם זקוק לשינוי תזונתי. לגבי השאלות ששאלת אני ממליצה לפנות לרופא שראה את הילד ולשאול אותו. אם את מעוניינת בטיפול טבעי עבורו אשמח לעזור. בברכה, ד"ר מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית בטיפולים טבעיים www.ginko-natural.com michal@ ginko-natural.com 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים