אקנה

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

24/06/2012 | 18:47 | מאת: אלי

שלום מיכל. האם יש טיפול טבעי יעיל לאקנה? טיפול דרך הפה או באמצעות תכשירים קוסמטיים? אני בסוף שנות השלושים לחיי וסובל מזה שנה מפצעי אקנה על עור הפנים. תודה

26/06/2012 | 06:34 | מאת: מיכל לזרוביץ

אלי שלום רב, לנטורופתיה (רפואה טבעית) יש כלים טובים להתמודד עם אקנה. אקנה הוא סימן חיצוני (סימפטום) לחוסר איזון פנימי המתרחש בגוף. הטיפול כולל התאמת צמחי מרפא אנטי דלקתיים ומאזנים, שימוש בשמנים אתריים מחטאים וכמובן פורמולה טבעית קוסמטית. לעיתים יש צורך גם בשינוי תזונתי (מותאמת באופן אישי לאחר אבחון). אם אתה מעוניין בטיפול טבעי, בטוח ויעיל אתה מוזמן ליצור קשר. לפני הטיפול נעשה אבחון אשר מטרתו להבין מהי הסיבה לבעיה רק לאחר מכן ניתן להתאים לך טיפול. אם תרצי עזרה מותאמת ואישית את מוזמנת ליצור קשר. בברכה ד"ר מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית בטיפולים טבעיים www.ginko-natural.com michal@ ginko-natural.com 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים