אדמומיות בזוויות הפה- מפגש השפתיים

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

21/06/2012 | 18:27 | מאת: תומר

שלום רב, יש לי כבר שנה וחצי אדמומיות מציקה בזוויות הפה, בחורף עם יובש בקיץ קצת פחות .רופא עור,רופאת משפחה ורופא אלרגיה לא יודעים בדיוק ממה זה נובע. נותנים לי משחות למניהן שעוזורת לקצת זמן ואז זה חוזר. יש לך אולי איזשהו רעיון ממה זה יכול לנבוע ומהם הפתרונות? (לפי רופאת המשפחה בדיקות הדם הרלוונטיות תקינות) . הרבה תודה, הנושא מאד מטריד אותי.

23/06/2012 | 08:37 | מאת: מיכל לזרוביץ

תומר שלום רב, יש לאבחן. אולי המדובר במחסור של ויטמיני B. אולי.... לבריאות ד"ר מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית ומומחית ברפואה טבעית 0546499302 http://www.ginko-natural.com

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים