עודפי עור בבטן

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

20/06/2012 | 17:52 | מאת: יואב

שלום אני יואב ועשיתי שינוי מאוד גדול בחיים. אני בן 22, הייתי כל החיים שמן ולפני 7 חודשים עשיתי מהפך מטורף בחיים שלי. שקלתי 101 קילו והיום אני שוקל 75. בתהליך הירידה שלי שיניתי את כל הראש שלי כדי לחשוב בעצם כמו בן אדם רזה. התחלתי בדיאטה ואחרי חודש וחצי התחלתי גם ספורט. היום אני בקושר מטורף, קושר שהרבה אנשים היו רוצים להגיע אליו וזה קושר שלא האמנתי שאני יגיע אליו. היום אני מעוצב בכל הגוף חוץ מהבטן שנשאר לי עודפי עור. אז השאלה שלי היא: איך אני יכול בדרך טבעית להעלים אותו? כי אני לא סומך על ניתוחים. בתודה גדולה יואב! :)

23/06/2012 | 08:50 | מאת: מיכל לזרוביץ

יואב שלום רב, כמה ק"ג ירדת בממוצע בשבוע או בחודש? ככל שהירידה איטית יותר, כך העור נפגע פחות. יש להשיל את הקילוגרמים לאט אך בהתמדה. אין להיחפז כי זה פוגע בעור. לבריאות ד"ר מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית ומומחית ברפואה טבעית 0546499302 http://www.ginko-natural.com

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים