טיפול באסטמה של העור / אטופיק דרמטיטיס

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

19/06/2012 | 06:11 | מאת: דנה

מיכל שלום האם ניתן לעזור לילד בן 4 אשר סובל מבעיה זו? אנחנו מעוניינים בטיפול אשר יטפל בסיבות ולא רק בסימפטומים. המון תודות על התשובה

19/06/2012 | 06:22 | מאת: מיכל לזרוביץ

דנה שלום רב, אסטמה של העור היא בעיה מורכבת . יש לאבחן ולנסות לראות האם יש מזונות שהילד רגיש אליהם או אלרגי אליהם. יש לזכור כי המדובר גם בתופעה תורשתית. לעיתים התופעה נגרמת בשל אלרגיה למזונות או בגלל שהילד התחיל עם מאכלים הנחשבים אלרגניים מוקדם מידי. לכן יש היגיון בשינוי תזונתי. באופן עקרוני אסטמה של העור זקוקה לטיפול יסודי כמו שינוי תזונתי יחד עם פורמולות של צמחי מרפא , תוספי תזונה אשר מותאמים באופן אישי וכן הלאה. לבריאות ד"ר מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית ומומחית ברפואה טבעית 0546499302 http://www.ginko-natural.com

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים