פנים ש

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

16/06/2012 | 15:45 | מאת: וסים

יש לי פנים עם טי שומני , ניסיתי כל הקרמים שיעזרו לי להקל על המצב השומני בפניי ולא הצלחתי , אני מחפש קרם מסויים אם יש בכלל : מה הצעתך ?

17/06/2012 | 08:57 | מאת: מיכל לזרוביץ

וסים שלום רב, המדובר בעור מעורב. הבעיה ממנה אתה סובל היא עודף בייצור סבום. כדי לפתור את הבעיה ממליצה לך לגשת לטיפול נטורופתי. אני לא ממליצה לקנות סתם תכשירים בלי אבחון מקצועי. אולי יש צורך בשינוי תזונתי (כי הכל מתחיל מבפנים...), מסכה הסופחת שומן. בקיצור אבחון יפתור את הבעיה. לבריאות ד"ר מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית ומומחית בטיפולים טבעיים http://www.ginko-natural.com 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים