בליטה שחורה בירך

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

14/06/2012 | 09:15 | מאת: גלגל

מיכל שלום, לפני מספר ימים הופיעה על הירך שלי (בצד הקידמי) חתיכת עור מעט בולטת, בהתחלה זה היה נראה כמו פצע כי מסביב היה כתם אדום ואז זה נהיה בצבע שחור וזה גדל לגודל של גולה קטנטנה ומעוכה ברדיוס 3 מלימטר בערך בצבע של עופרת- אפור כהה כמעט שחור. הבוקר קמתי והסתכלתי על זה בדאגה כיוון שזה נראה שזה גדל עוד טיפה מאז אתמול בערב וברגע שנגעתי בזה זה פשוט התנתק מהעור ונשאר כתם אדום ובמרכזו נקודה אדומה (איפה שהייתה הבליטה שנפלה) אני קצת מודאגת ומתלבטת מה עלי לעשות? מעולם לא נתקלתי בדבר כזה ואני קצת המומה. זה יכול לקרות שוב? זה מסוכן?

17/06/2012 | 09:18 | מאת: מיכל לזרוביץ

שלום רב, הבעיה ממנה אתה סובל דורשת אבחון. גש לרופא עור. לבריאות ד"ר מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית ומומחית בטיפולים טבעיים http://www.ginko-natural.com 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים