פריחה

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

08/06/2012 | 08:05 | מאת: ניב שופן

בזמן האחרון יש לי בכל הגוף מן נקודות אדומות קטנות,וברגע שזה מגרד אז כל האיזור ניהיה אדום. מה זה יכול להיות?זה אולי אלרגיה למשהו? ועוד שאלה,ממה נובעת פטרייה בבית השחי ומתחתיו?

10/06/2012 | 19:11 | מאת: מיכל לזרוביץ

שלום רב, יש צורך באבחון על מנת לדעת מה הגורם ומהי התופעה. פטריה בבית השחי יכולה להתפתח כתוצאה מכך שהאיזור שם חמים ולח. באיזורים כאלו יש סיכון לפתח פטרת. לבריאות ד"ר מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית ומומחית בטיפולים טבעיים http://www.ginko-natural.com 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים