פצעים/פריחה בגב כף היד

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

04/06/2012 | 17:32 | מאת: ארי

צהריים טובים, החל מלפני כשבוע וחצי גדלו לי על כף היד פצעים קטנים שהייתי רוצה לדעת מהם ולמה הם צצו (מצורפת תמונה). http://imageupload.org/en/file/228030/img-20120604-171224.jpg.html כדאי לציין שאני לא אלרגי לשום דבר, מעולם לא הייתה לי פריחה שכזו, לא טיילתי בכלל וקצב ההופעה שלהם ממש מהיר (יש לי כ-12 פצעים על כף יד שמאל). תודה מראש על העזרה והייעוץ

07/06/2012 | 06:21 | מאת: מיכל לזרוביץ

ארי שלום רב, האם הפצעים מופיעים בצורת שלפוחיות? בכל מקרה כדאי להגיע לאבחון נטורופתי על מנת להבין מה הגורם לתופעה ולהתרשם ממנה. אם תרצה עזרה מותאמת ואישית אתה מוזמן ליצור קשר. בברכה ד"ר מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית בטיפולים טבעיים www.ginko-natural.com michal@ ginko-natural.com 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים