שימוש בתרסיס למיסיל בתקופת הריון והנקה

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

01/06/2012 | 22:29 | מאת: חן

שלום, כבר מספר שנים שיש לי פטרייה רב גונית, ובדרך כלל תרסיס למיסיל מטפל בבעיה. עכשיו לקראת הקיץ, שוב היא צצה ברוב הודה, אך אני בהריון, שבוע 27 והבנתי שעדיף שלא להשתמש בתרסיס. היא אומנם לא מציקה או מגרדת, אך אסתטית מפריעה לי. האם יש תחליף טבעי ובטוח לשימוש בזמן הריון ולאחר מכן בזמן הנקה? תודה רבה.

07/06/2012 | 06:32 | מאת: מיכל לזרוביץ

חן שלום רב, יש אפשרות לטפל באופן טבעי גם בהנקה והריון. אם את מעוניינת בטיפול אישי צרי קשר לפי הפרטים למטה. בברכה ד"ר מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית בטיפולים טבעיים www.ginko-natural.com michal@ ginko-natural.com 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים