פצעי בגרות

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

27/05/2012 | 01:47 | מאת: אנונימי

שלום , אני סובל מפצעי בגרות , יש לי את המשחה הנקראת , אדפרין . 1. איך עלי להשתמש בה ? 2. איך היא עוזרת ומה היא עושה לפצעים ? 3. מה אני צריך להקפיד לעשות ? כי קראתי שאסור להיחשף לשמש וכדומה ....

31/05/2012 | 09:05 | מאת: מיכל לזרוביץ

שלום רב, הפורום הזה עוסק ברפואה טבעית. שלום רב, לנטורופתיה (רפואה טבעית) יש כלים טובים להתמודד עם אקנה. אקנה הוא סימן חיצוני (סימפטום) לחוסר איזון פנימי המתרחש בגוף. אם את מעוניינת בטיפול טבעי, בטוח ויעיל את מוזמנת ליצור קשר. לפני הטיפול נעשה אבחון אשר מטרתו להבין מהי הסיבה לבעיה רק לאחר מכן ניתן להתאים לך טיפול. אם תרצי עזרה מותאמת ואישית את מוזמנת ליצור קשר. בברכה ד"ר מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית בטיפולים טבעיים www.ginko-natural.com michal@ ginko-natural.com 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים