פיגמנטציה מההריון

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

14/05/2012 | 13:24 | מאת: אביביתו

שלום, לפני שנה וחצי ילדתי את בתי. במהלך ההריון הופיעו לי שני כתמי פיגמנטציה מתחת לעיניים. זה נראה פשוט נורא ומציק לי מאד. תמיד אני מקפידה לצאת עם מקדם הגנה ומייקאפ, אבל זה בכל זאת קרה. לפני 4 חודשים רשמה לי רופאת עור איזומד 4% ומאז אני מקפידה למרוח בערב, ובבוקר מורחת מקדם הגנה 50. אין שום שיפור ונראה שזה ממש לא עוזר. יש משהו אחר שאני יכולה לעשות?

14/05/2012 | 13:37 | מאת: מיכל לזרוביץ

אביבית שלום רב, צרי עימי קשר. אפשר בהחלט לטפל. בברכה ד"ר מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית בטיפולים טבעיים http://www.ginko-natural.com michal@ ginko-natural.com 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים