נימים בפנים בגיל מאוד צעיר

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

13/05/2012 | 14:48 | מאת: מאיה

שלום, אני בת 23, וכתוצאה ממשחה שניתנה לי ע"י רופאת עור לטיפול בפצעונים מעטים בפנים הופיעו לי נימי -קופרוז בסנטר ובצידי האף(איפה שמרחתי) זה היה לפני שלוש שנים והמצב מאז לא השתפר. ב4 החודשים האחרונים בלי שהחלפתי מוצרי טיפוח או השתמשתי במשחות מיוחדות, החלו להופיע לי גם נימים מרובים באזור הלחיים ומעט במצח. כאילו התפשטו הנימים לכול הפנים. ובסמוך לתופעה הזאת הופיעו לי פיצוץ של נימים ונק' אדומות בבית החזה, דלקת בעין,גרד בגוף ועוד שלל תופעות מטרידות. למה זה קרה ככה פתאום לאחרונה,ההחרפה במצב? על איזו בעיה בגוף זה יכול להצביע?

18/05/2012 | 22:49 | מאת: מיכל לזרוביץ

רחל שלום רב, לגבי הקופרוז - אני אענה לך מנקודת מבט נטורופתית: באופן כללי מומלץ להימנע משמש ואדים לפנים. להימנע גם מאלכוהול.להשתמש במוצרים עדינים. מי צמחים ותערובות שמנים ארומטיות בעלות יכולת לכיווץ כלי דם. את יכולה לנסות פורמולה טבעית, במידה ואת מעוניינת בקבלת טיפול אישי צרי עימי קשר דרך המייל או הטלפון שלי. בין השאר כדאי שתקפידי על אכילת פירות וירקות טריים (במיוחד אלו המכילים ביופלבונואידים המחזקים דפנות כלי הדם כגון: ירקות ירוקים וצהובים, שום ובצל) ומאכלים המכילים ויטמין C. מעבר לכך, המצב דורש אבחון נטורופתי כדי לתת מענה על מגוון הבעיות מהן את סובלת. לבריאות מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית ומומחית לרפואה טבעית [email protected] www.ginko-natural.com 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים