שמן ויטמין E

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

29/04/2012 | 11:18 | מאת: אורית

שלום, הבנתי שמריחת שמן ויטמין E על עור הפנים יכול לשפר צלקות וחטטים כתוצאה מאקנה. האם זה לא קצת בעייתי למרוח את השמן ישירות על הפנים? האם לא עושה פצעים? (אני בעלת עור מעורב- שמן). שאלה נוספת, ראיתי בחנות טבע סרום ויטמין E בריכוז גבוה. האם יעיל באותה מידה כמו השמן עצמו? באופן כללי הייתי שמחה לדעת אם יש חומר טבעי שאפשר לרכוש, ויכול לעזור בטשטוש צלקות אקנה ו/או במניעת הצטלקות. תודה מראש

03/05/2012 | 07:38 | מאת: מיכל לזרוביץ

אורית שלום רב, צרי עימי קשר. קיימת פורמולה המתאימה בדיוק למה שאת צריכה. בברכה ד"ר מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית בטיפולים טבעיים http://www.ginko-natural.com michal@ ginko-natural.com 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים