צמחי מרפא לסבוריאה

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

27/04/2012 | 17:16 | מאת: שי

היי מיכל אשמח לדעת אילו צמחי מרפא טובים לסבוריאה בפנים ? ומה הכי טוב ...מיצוי בשמן זית או באופן אחר...? חג שמח שי

03/05/2012 | 07:48 | מאת: מיכל לזרוביץ

שי שלום רב, סבוראה הינה תופעה עיקשת ורק שימוש בטיפול חיצוני לא יעזור להעלים את התופעה. יש לשלב גם טיפול פנימי. צמחי מרפא: מומלץ מאד ליטול לאחר אבחון ולא באופן סתמי. לגבי תזונה - דוגמאות בלבד שעשויות לעזור: שילוב בין דגנים לקטניות יכול להיות מועיל ושימוש בשמנים בכבישה קרה, מזון עשיר בביוטין . במידה ותרצה לעבור אבחון וקבלת טיפול אישי בהתאם אתה מוזמן ליצור עימי קשר. ועוד טיפ נוסף - בסבוראה חשוב לחפוף את השיער מידי יום. לבריאות ד"ר מיכל לזרוביץ, N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית ברפואה טבעית www.ginko-natural.com [email protected] 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים