כוויה כתוצאה מגירוד

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

23/04/2012 | 19:54 | מאת: רלי

לפניי יומיים במהלך השינה בלילה גירדתי המון את האזור שבין החזה שכנראה הזעתי שם בבוקר קמתי עם סימן גדול כמו פצע ניראה כמו כוויה הגלד יצא אך המקום נישאר אדום אני פוחדת שישאר לי צלקת גדולה האם אני צריכה לשים איזשהי משחה או משהו למנוע צלקת?

03/05/2012 | 07:51 | מאת: מיכל לזרוביץ

רלי שלום רב, צרי עימי קשר. קיימת פורמולה המתאימה בדיוק למה שאת צריכה. בברכה ד"ר מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית בטיפולים טבעיים http://www.ginko-natural.com michal@ ginko-natural.com 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים