יבלות ויראליות

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

21/04/2012 | 16:17 | מאת: רונדור

הי, מה ניתן לעשות כדי להעלים יבלות ויראליות? הן9 מגרדות ולאחרונה אף התרבו. תודה :)

21/04/2012 | 23:14 | מאת: מיכל לזרוביץ

רונדור שלום רב, יבלות ויראלית בכפות הרגליים הם בדרך כלל קשות ושטוחות ואינן בולטות. העור המקיף אותן בדרך כלל מעובה קלות ולעיתים ניתן לראות נקודות שחורות בתוך היבלות. היבלות הוירליות אינן סימטריות. הטיפול הטבעי ביבלת וירלית כולל צמחי מרפא ושמנים אתריים אנטי ויראליים. יש גם לחזק את מע' החיסונית על מנת לטפל בבעיה באופן יסודי. יבלת ויראלית מדבקת . בברכה ד"ר מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית בטיפולים טבעיים http://www.ginko-natural.com michal@ ginko-natural.com 0546499302

22/04/2012 | 23:25 | מאת: רוןדור

תודה על התגובה המהירה. היבלות אינן בכפות הרגליים אלא בצוואר, בחזה ומעט בפנים. האם אופן הטיפול זהה? תודה

04/05/2012 | 08:01 | מאת: מיכל לזרוביץ

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים