גירודים בראש וקשקשים גם

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

31/03/2012 | 21:47 | מאת: עדן

שלום אני סובלת מזה הרבה שנים מקשקשים וגירודים גם העור מתקלף כמו פצע לפעמים אחרי הקילוף נשאר במקום אדום וכואב הלכתי לרופאי עור רבים קבלתי שמפו כל הסוגים האפשרים ללא הצלחה. שנה שעברה נכנסתי להיריון וכמעט ולא היו לי התופעות האלה השער שלי חזר לעצמו לאחר חודשיים בערך חזרו כל התופעות בראש האם הבעיה קשורה להורמונים יש לי תינוק ואני ממש לחוצה ומפחדת להדביק אותו האם זה יתכן מה עליי לעשות כדי לפתור את הבעיה הזאת נ.ב סובלת משערות שיבה אני בת 31. תודה רבה

03/04/2012 | 18:18 | מאת: מיכל לזרוביץ

עדן שלום רב, יש לאבחן ולהבין מה הבעיה. לא ניתן לאבחן דרך האינטרנט. יש צורך להגיע לאבחון נטורופתי ואז יהיה אפשר להתאים לך את הטיפול המדוייק והמתאים לך. לתופעה שאת מתארת יכולים מספר גורמים שונים לחלוטין. אשמח לסייע לך במידה ותהיי מעוניינת. לבריאות ד"ר מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ואירידולוגית מומחית ברפואה טבעית 0546499302 http://www.ginko-natural.com

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים