גרד

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

16/03/2012 | 15:13 | מאת: צ

בת 38, סובלת הרבה זמן מגרד בגוף בעיקר באזור הרגליים, ירכיים לא תמיד באותו מקום, ויש ימים שהגרד גם באזורים אחרים בגוף. בלילה ממש מפריע וגם בשעות היום מגרד, יש ימים שיותר ויש פחות. כתוצאה מהגרד מופיעים לי גם שטפי דם. הייתי אצל רופאת עור עשתה לי בדיקת דם לאלרגיה שיצאה שלילית(אין אלרגיה)וגם בדיקת דם בגלל שטפי הדם שיצאה גם היא בסדר. שאלתי מה עושה למי עוד אפשר לפנות אם לא רופאת עור וממה זה יכול להיות? יש לציין שלא נוטלת תרופות כלשהן לא רגישה למאכלים.

18/03/2012 | 09:23 | מאת: מיכל לזרוביץ

שלום רב, יש לאבחן ולהבין מה הבעיה. לא ניתן לאבחן דרך האינטרנט. יכול להיות כי המדובר באורטיקריה. אבל שוב יש צורך להגיע לאבחון נטורופתי ואז יהיה אפשר להתאים לך את הטיפול המדוייק והמתאים לך. אשמח לסייע לך במידה ותהיי מעוניינת. לבריאות ד"ר מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ואירידולוגית מומחית ברפואה טבעית 0546499302 http://www.ginko-natural.com

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים