פריחה

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

09/03/2012 | 14:56 | מאת: נטלי

שלום רב, לבן שלי,14 שנים,יש פריחה בין הרגליים עם גירוד והרגשה של צריבה, יש לו רגליים שמנות והמגע בין בהליכה מחמיר את הבעיה, ניסינו כל מיני תכשירים(befanten,desitin,sudocrem)ואלו עזרו לזמן מה אבל הבעיה נמשכת ! מה אפשר לעשות? אולי יש תכשירים עם חומר פעיל יותר ? אשמח לקבל המלצה,תודה רבה מראש !

18/03/2012 | 09:26 | מאת: מיכל לזרוביץ

נטלי שלום רב, האם הופיעה באיזור פיגמנטציה כהה? בכל מקרה יש לאבחן ולהבין מה הבעיה. לא ניתן לאבחן דרך האינטרנט. יש צורך להגיע לאבחון נטורופתי ואז יהיה אפשר להתאים לו את הטיפול המדוייק והמתאים ביותר. אשמח לסייע לו במידה ויהיה מעוניין. לבריאות ד"ר מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ואירידולוגית מומחית ברפואה טבעית 0546499302 http://www.ginko-natural.com

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים