פצעי בגרות

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

07/03/2012 | 23:10 | מאת: ליאל

אשמח אם תוכל לעזור לי אני בן 15 ויש לי פצעי בגרות אני לוקח כדורים בשם מינוציקלין 50 מ"ג 2 בכל יום וג'ל בערב בשם רטאויט 0.025% ואני בטיפול הזה כבר שבועיים ועדיין לא רואה כל כך תוצאות אומנם לא יוצאים לי פצעים חדשים אבל הישנים לא נעלמים לי אני מודאג מאוד אשמח אם תעזור לי תודה

18/03/2012 | 09:46 | מאת: מיכל לזרוביץ

ליאל שלום רב, אם ברצונך בתוצאות עלייך לעבור אבחון מקצועי. רק אחרי אבחון אפשר יהיה להתאים לך את הטיפול המתאים לך ותוכל לראות תוצאות. אשמח לסייע לך. לבריאות ד"ר מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ואירידולוגית מומחית ברפואה טבעית 0546499302 http://www.ginko-natural.com

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים