אדמומיות בעור - שי-לי

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

07/03/2012 | 12:52 | מאת: למיכל שלום

הופיע לי אדמומיות בעור, האם פסוריאזיס יכול להתפרץ לאחר מתח נפשי עז היה לי בעבר קל והפסיק, אני מאד חרדה ללכת לרופא שלא יאבחן משהו אחר, אודה לך אם תשיבי בהקדם.

18/03/2012 | 09:39 | מאת: מיכל לזרוביץ

שלום רב, עלייך לעבור אבחון מקצועי. האם הבנתי כי בעבר סבלת מפסוריאזיס קל? אכן פסוריאזיס יכול להתפרץ שוב על רקע של מתח ויציאה מאיזון. אשמח לסייע לו במידה ותהיי מעוניינת. לבריאות ד"ר מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ואירידולוגית מומחית ברפואה טבעית 0546499302 http://www.ginko-natural.com

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים