גירוי חריף לאחר גילוח

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

26/02/2012 | 22:27 | מאת: חדש....

היי.. יש לי תופעה די חדשה (בערך כ שנה), לאחר כל גילוח ,עור הפנים שלי הופך להיות אדום ומגורה ממש דומה לצריבה, החלפתי את סכין הגילוח למכונת גילוח לפי המצלמת רופא עור ואפילו השתמשתי בפודרה (גם לפי עצת הרופא) אך כל זה ממש לא עוזר,לאחר כל גילוח יש צריבות אדומות.החלפתי גם את האפטרשייב למשחה ללא אלכוהול. מה כן יכול לעזור לי?

03/03/2012 | 07:21 | מאת: מיכל לזרוביץ

שלום רב, יש להגיע לאבחון ולטפל בהתאם. אשמח לסייע לך באופן אישי. לבריאות ד"ר מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ואירידולוגית 0546499302 http://www.ginko-natural.com

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים