ליכן פלנוס

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

26/02/2012 | 20:37 | מאת: טובה

שלום רב האם יש בעיה להחשף לשמש אחרי איבחון ליכן פלנוס?תודה רבה

03/03/2012 | 07:32 | מאת: מיכל לזרוביץ

טובה שלום רב, כל פצע דלקתי בעור ולא משנה אם הוא בינוני או קשה משאיר אחריו כתמים ואפילו צלקות, החומרה של הכתמים קשורה גם לנטייה הגנטית לתהליך ריפוי הפצע. לכן הנגעים של הליכן פלנוס יכולים להשאיר אחריהם כתמים ו/או צלקות. מה שמאד חשוב בינתיים זה שתמנעי מנזק נוסף לעור וכמובן להימנע מחשיפה לשמש (קרם עם מקדם הגנה, משקפיים, כובע וכו'). אם תרצי סיוע נוסף (סיוע טבעי/נטורופתי) אשמח לעזור לך. צרי עימי קשר לפי הפרטים למטה. ברכה, מיכל לזרוביץ N.D M.A אחות מוסמכת ונטורופתית, מומחית ברפואה טבעית 0546499302 www.ginko-natural.com

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים