פילינג טבעי

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

29/01/2012 | 18:23 | מאת: תמי

אשמח לדעת מהו ובמה הוא שונה מפילינג כימי, וכן האם את מכלילה בזה גם את גרגירי הפילינג (כמו גרגירי רימונים) שמשפשפים על הפנים ושוטפים. האם פילנינג כזה מעלים גם כתמים? תודה.

02/02/2012 | 10:59 | מאת: מיכל לזרוביץ

תמי שלום רב, הפילינג הטבעי יכול להגיע בצורות שונות ומחומרים שונים. קיים פילינג טבעי שהוא מיוצר מחומרים אורגניים. כמו כן ניתן לקבל גם פילינג מבהיר על בסיס חומרים טבעיים ואורגניים. לבריאות ד"ר מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית ואירידולוגית 0546499302 http://www.ginko-natural.com

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים