בעיית עור בתינוקת

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

23/01/2012 | 22:48 | מאת: sharon

בת שלי, בת חודש ושלושה שבועות, סובלת מזה כמה ימים מפריחה בפנים שגורמת לה לגירודים עזים ולוקושי להרדם. רופא ילדים הסביר שמדובר בשילוב פתעונים הורמונאליים וסוג עור "גינג'י" שגורם למעין "גרגרי חול" בפנים. המליץ לשפשף את פניה עם שמן בלנאום. הטיפול בשמן לא עוזר והבעיה נמשכת באותה עוצה רק שהיא סובלת יותר ויותר ככל שהזמן עובר. מה עושים?

27/01/2012 | 15:12 | מאת: מיכל לזרוביץ

שרון שלום רב, התופעה דורשת אבחון. אולי המדובר בסבוראה?...רק לאחר אבחון מקיף אפשר יהיה להתאים לביתך טיפןל . בברכה, מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית, אחות מוסמכת ומומחית לרפואה טבעית www.ginko-natural.com 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים